6 typer sko der er gode om sommeren

Det er sommer og vi kan finde vores sommersko frem fra gemmerne. Om vinteren er udvalget af forskellige typer sko ikke så stort, du kan vælge mellem varme støvler og mere stilrene støvler – og ikke meget mere end det. Men om sommeren har man et større udvalg, da fødderne ikke skal holdes varme på samme måde som om vinteren.

Sneakers

Et par gode sneakers går man aldrig galt i byen med. Man kan bruge dem hele året rundt og style dem på mange fede måder. Har du en kjole du skal have på i byen, kan du bruge et par fede stiletter til og vil du bruge den på arbejde eller i skole kan du bruge et par fede sneakers til. Sneakers få fra de fleste kendte brands og du kan finde dem i mange forskellige farver og designs.

Sandaler

Om sommeren er et par sandaler et must. Når det er varmt, er det rart at man kan få mere luft til fødderne. Sandaler fås i mange designs og materiale. Ofte kan det være godt med flere forskellige par, så man har mulighed for at skifte lidt mellem dem.

Klipklappere

Skal du gå rundt i haven eller et hurtigt smut ud og handle, så kan et par gode klipklappere være smarte. Især de populære Birkenstock er gode for fødderne og de laves både som sandaler og klipklappere. De er hurtige lige at stikke fødderne i, og de er meget komfortable for fødderne. Klipklappere giver normalt ikke fødderne meget støtte og derfor kan man med fordel vælge et par der er designet til at give god komfort når du på samme tid er lette lige at stikke fødderne i.

Gummistøvler

I Danmark kan det regne hele året rundt, men især om sommeren kan der komme heftige byger. Derfor er et par gummistøvler et must have, så man er sikker på man ikke får våde fødder. Det kan især være rart hvis man cykler til og fra arbejde/skole når det regner og man så kan skifte sko når man ankommer.

Ballerinasko

Til en pæn sommerkjole eller nederdel kan et par ballerinasko give et rigtig fint look. De fås både med blonder, med en lille hæl og i alverdens forskellige farver. Ballerina sko er rigtig gode, da de er hurtige lige at smutte i, men på samme tid er de smarte og pifter outfittet lidt op.

Espadrillos og loafers

Leder du efter et par lette sommersko, så er et par loafers eller espadrillos et godt valg. Loafers og espadrillos minder meget om hinanden da de begge er lette der ikke er lukket helt tæt omkring toppen af foden. Det gør at de sidder godt og stabilt, men stadig giver lidt luft til fødderne på varme sommerdage. Du kan bruge espadrillos og loafers til de hyggelige sommeraftener hvor det ikke er helt så varmt og de dage hvor det ikke er helt varmt nok til sandaler.