En tur i Djurs sommerland

En tur i Djurs Sommerland er en perfekt sommeraktivitet for familien. Nedenfor får du en kort gennemgang af de 8 sjove temalande som i kan besøge i Djurs Sommerland.

Rundtur i Djurs Sommerlands temalande

Parken har 8 sjove temalande som alle er fulde af forlystelser og gode spisesteder.

  • Bondegårdslandbestår af 10 forlystelser der er inspireret af landlig stemning for hele familien. Der er både forlystelser med frit fald fra vandtårne og hurtige rutsjebaner.
  • Mexicolander for jer der vil lege skattejægere. Tag gennem junglen på de lynhurtige ATV’ere med 85 km/t på Danmarks længste rutsjebanetur. Prøv solguden der drejer rundt og hvor i kommer helt op i skyerne eller prøv et spil hyggeligt mexicansk golf.
  • Westernlandkan give jer en vild sejltur med rafting ved vandfald og indianerbyer. Er i til en karrusel kan Wild West give jer alle en god svingtur. Er i rigtig seje kan i grave efter guld og finde nok til at få smeltet det om til en sherifstjerne.
  • Piratlandkan i opleve farlige sorte piratflag flagre i vinden. Danmarks hurtigste rutsjebane suser gennem Piratland og her kan de modige være med. Har i små pirater med på turen, så kan i prøve Piratfisken som kan give et lille sug i maven.
  • Drageskibet kan i prøve i Vikingeland og få oplevelsen af at være en ægte viking.
  • En Jungle safari viser vej gennem Afrikalandhvor i kan møde både aber og krybskyttere. I junglen skal i altid være på dupperne og i vil hurtigt opleve spændingen langsomt stige i kroppen.
  • Sommerlandet giver både vandsprøjt og sus i maven. Der er masser af plads til legebørn og masser af sjov for hele familien.
  • Husk at pakke badetøj eller tørt tøj – det vil i få brug for når i skal en tur i Vandland. Her er bølger og masser af plads til vandplaskeri og leg i vandet. Vandlandet har alt hvad man drømmer om, for både store og små vandhunde. Vær opmærksom på, at vandlandet har åbent fra 2. juni til 19. august.

Det skal i huske

Der er mange forskellige spisesteder omkring i parken, men de er ofte dyre og der er mange mennesker på varme sommerdage. Derfor er det en god idé at få pakket en lækker madpakke, drikkevarer og snacks til turen inden i tager hjemmefra. Det gør også frokosten hyggelig, når i kan sætte jer sammen ved en bænk og spise den mad i selv har lavet og medbragt. Men der er også rig mulighed for at købe en lækker is flere steder omkring i parken.

Er vejret godt og ønsker i at bade i vandlandet, så skal i huske badetøj, håndklæder og måske tørt tøj. Den danske sommer er ikke altid til at regne med, og vejret kan være ustadigt. Derfor skal man tjekke vejrudsigten inden man tager afsted og måske pakke en regnjakke så man er på den sikre side hvis regnen skulle melde sin ankomst.